این روزها همه به دنبال داشتن یک وب سایت برای ایجاد کسب و کار مجازی می باشند. در این مقاله می خواهیم در مورد آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس به بحث و بررسی بپردازیم. این روزها با پیشرفت روزافزون اینترنت و فضای مجازی شاهد آن هستیم که بسیاری از کسب و کارها به سمت مجازی شدن پیش می روند. بازار فروشگاه های اینترنتی هم داغ شده است و به همین دلیل بسیاری از افراد به دنیال آموزش ساخت یک فروشگاه اینترنتی می باشند. یکی از ساده ترین روش ها برای ساخت سایت فروشگاهی استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس می باشد. شما با داشتن فروشگاه اینترنتی می توانید کسب و کار خود را گسترش دهید و با کمترین هزینه به بالاترین درآمد دست پیدا کنید. در ادامه با آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس با شرکت طراحی سایت نبض نت همراه باشید.
اگر به دنبال ساخت سایت فروشگاهی هستید و نمی دانید که یک فروشگاه اینترنتی چقدر برای شما هزینه خواهد داشت چه کمکی به کسب و کار شما خواهد کرد؟ و چگونه می توان یک سایت فروشگاهی داشت با ما همراه باشید. در صورتی که اطلاعات کافی در زمینه طراحی سایت و سئو ندارید می توانید با شماره های درج شده در وب سایت تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان مجموعه نبض نت بهره مند شوید.
آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس
یک دامنه برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید
در شروع کار آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس می بایست یک دامنه برای سایت خود انتخاب کنید و آن را خریداری کنید. دامنه همان آدرس اینترنتی است که نشان دهنده نوع فعالیت و کسب و کار سایت شما می باشد. یک دامنه متناسب با فعالیت سایتتان ثبت کنید. همچنین دامنه انتخابی شما می بایست ساده باشد تا مراجعین به راحتی بتوانند با یک سرچ کوتاه به وب سایت شما دست پیدا کنند.
یک هاست برای نگهداری اطلاعات سایت خود خریداری کنید.
قدم دوم در آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس خرید یک هاست می باشد. شما باید به فکر جایی برای انبار داده های سایت خود باشید. منظور از انبار داده فضایی است که بتوانید اطلاعات سایت خود را در آن جا جایگذاری کنید و بتوانید روزانه آن را آپدیت کنید. اما مهم ترین مطلب در مورذ خرید هاست که در بخش آموزش ساخت سایت فروشگاهی نیز به آن اشاره شد توجه به سرعت هاستینگ می باشد. پیشنهاد می کنیم برای اینتخاب شرکت هاستینگ مناسب با مشاورین نبض نت مشورت های لازم را داشته باشید.
نرم افزار وردپرس را نصب کنید
پس از خرید هاست و دانه با جایگذاری DNSها می بایست این دو را به هم وصل کنید و در مسیر آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس نوبت به نصب وردپرس می رسد. با توجه به نوع هاستی که خریداری می کنید ممکن است نصب وردپرس متفاوت باشد. اما مراحل تمامی آن ها یکسان است و تنها تفاوت ممکن است در نوع کنترل پنل هاست شما باشد که با محیط های گرافیکی مختلف عرضه شده است. به شما پیشنهاد می شود برای نصب نرم افزار وردپرس به آموزش های مربوطه مراجعه کنید.
یک قالب خریداری کنید
تفاوت اصلی سایت های وردپرسی با سایت های دیگر این است که شما برای طراحی صفحات مختلف سایت نیازی به کدنویسی ندارید و به راحتی می توانید با خریداری و نصب قالی ادیت سایت به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید. در نظر داشته باشید که حتما قالب را از جایی معتبر مانند سایت زاکت خریداری کنید که دارای پشتیبانی باشد و در سال های آتی وب سایت شما دچار مشکل نشود.
شما برای انتخاب قالب سایت خود باید فروشگاههای اینترنتی که کسب و کارشان مشابه کسب و کار شما هست را، بررسی کنید. دقت کنید که آنها متناسب با کسب و کارشان از چه قالبهایی برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی با ووکامرس بهره بردهاند. همچنین از چه امکاناتی در قالب فروشگاه اینترنتی خود استفاده کردهاند. پس از انجام بررسیهای لازم، یک قالب متناسب با کسب و کارتان برای فروشگاه اینترنتی خود انتخاب کنید.
افزونه ووکامرس را راه اندازی کنید
مهم ترین افزونه در فروشگاه های اینترنتی ووکامرس می باشد. این افزونه به شما این امکان را می دهد که به راحتی بتوانید محصولات خود را در سایت قرار دهید و مشتریان بتوانند با پرداخت هزینه آن را خریداری کنند. مهم ترین نکته در زمینه آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس راه اندازی درست ووکامرس می باشد که هم می توانید به صورت رایگان از آن استفاده کنید و نسخه پرمیوم آن را خریداری کنید. پس از نصب ووکامرس می توانید تنظیمات مربوط به آن را در فروشگاه اینترنتی خود به صورت سفارشی تنظیم کنید. این افزونه نسخه فارسی سازی شده هم دارد و به راحتی برای ایرانیان قابل استفاده می باشد.
یک درگاه پرداخت برای فروشگاه اینترنتی تهیه کنید
با آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس در خدمت شما هستیم. می توانید با مراجعه به شرکت های پرداخت اینترنتی، نماد الکترونیکی دریافت کنید. شرکت هایی مانند سامان کیش، ملت و ... این امکانات را در اختیار شما قرار می دهد. البته در نظر داشته باشید شما عزیزان برای درگاه پرداخت هم می توانید از درگاه های واسط مانند شاپرک استفاده کنید و هم اینکه از درگاه های مستقیم برای سایت خود راه اندازی کنید که در مورد دوم الزاما نیاز به دریافت نماد اعتماد الکترونیک دارید.
کسب اطلاعات بیشتر: چگونه درگاه پرداخت برای سایت بسازیم
سایت اینماد
اینماد چیست؟ روش ثبت نام در اینماد نیز بسیار ساده است، تنها کافی است بر روی لینک “ثبت نام و دریافت نماد” کلیک کنید و ثبتنام خودتان را تکمیل کنید؛ به طور میانگین 2 هفته زمان خواهد برد که نماد اعتماد را دریافت کنید. سپس باید به هر بانکی که در آن حساب دارید، مراجعه کنید و از آنها با استفاده از نماد اعتمادی که قبلا دریافت کردهاید، درخواست دریافت درگاه پرداخت اینترنتی کنید و در آخر نیز بانک مربوطه یک نام کاربری و پسوردی به شما تحویل میدهد که به راحتی میتوانید از آن در وبسایت خودتان استفاده کنید. فرض کنید درگاه پرداخت بانک ملت را دریافت کردهاید.
بهینه سازی سئو برای ووکامرس برای افزایش بازدید
پس از راه اندازی فروشگاه با ووکامرس، وقت آن رسیده تا یک نظارت صحیح به سایت فروشگاه اینترنتی خود داشته باشید. نکته کلیدی در افزایش سئوی سایت شما، نوع محتوایی است که در آن استفاده میکنید. مطالب مربوط به محصولات را به گونهای بیان کنید که تاثیرگذار باشند. مشتری با دریافت اطلاعات صحیح از محصول و کسب شناخت کافی از آن، حتما تصمیم به خرید خواهد گرفت. زمانی که شما جذابیتهای محصولتان را برای مشتری مطرح میکنید، مشتری به خرید تشویق خواهد شد و شما به این روش، فروش بالایی خواهید داشت. کلمات کلیدی و میزان استفاده از آنها در مطالب، موجب افزایش سئو میشوند و از اهمیت بالایی برخوردار هستند.
مکالمه های شگفت انگیز با کد شگفتی های ایرانسل